Pogodno za trostruko funkcionalno zastakljivanje
Prikladno za 3-slojna stakla do maksimalno 52 mm (STV® 54 mm) debljine.

Inteligentni koncept brtvljenja
Inteligentan koncept brtvljenja s dosljedno tri razine brtvljenja.

Izvrsna toplinska i zvučna izolacija
Vrlo dobra toplinska i zvučna izolacija zahvaljujući 6-komornoj geometriji i velikoj ugradbenoj dubini kod okvira i krila.

Poboljšana statika
Optimizirano za korištenje STV®-a, za suho lijepljenje stakla i prijeloma krila.

Uska vidljiva širina
Mala prednja širina profila i kosina od 15° za bezvremenski izgled.

25% više udjela stakla
Suvremenoj arhitekturi pečat daju prozorski elementi velikih dimenzija s ciljem da se postigne prozračnost prostora. No i pri sanaciji graditeljskih objekata pod zaštitom spomenika vrlo su traženi uži okviri, da bi se zadržao krhki izgled povijesnih prozora. Pomoću GEALAN sustava S 9000 mogu se realizirati posebno uske širine okvira. Rezultat je do 25% više udjela stakla i ulaska svjetlosti kroz prozor.

Nema kompromisa
Unatoč davanju prednosti „uskim okvirima“ kod novih profila krila odnosno štulpa nema nikakvih kompromisa pri statici. Kod oba se koristi čelik, koji zbog svojih statičkih svojstava omogućava elemente do 2,30 m u bijeloj boji, odnosno 2,20 m u drugim bojama. U kombinaciji s tehnikom lijepljenja STV® mogući su i elementi veličine do 2,50 m u bijeloj, odnosno 2,40 m u ostalim bojama.

Optimizirana toplinska izolacija
Razvoj sustava s najboljim svojstvima toplinske izolacije nije slučajnost, već rezultat ciljanog razvojnog rada. Rezultati govore sami za sebe. Brojne kalkulacije su pokazale izvrsne vrijednosti toplinske izolacije. Od početka je razvojni cilj bio postizanje toplinske vrijednosti od Uf;- 0,92 W/m²K, pogodne za pasivne kuće u standardnoj kombinaciji s čelikom i time postizanje standarda za pasivne kuće. To je omogućeno zbog inovativnih detalja u dizajnu sustava.

Zatražite ponudu ili nas informativno kontaktirajte